Author Topic: Win7 + ATI HD = choppy as hell  (Read 1082 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tyme

  • v0dkA connoisseur
  • Member
  • Join Date: Feb 2005
  • Location:
  • Posts: 3806
Win7 + ATI HD = choppy as hell
« on: November 04, 2011, 11:12:05 PM »
Any ideas on how I can fix the choppiness? I have updated drivers to newest possible, didn't work. I back tracked and used older versions of the driver, didn't work.  Oh and I am running the vistafix tribes.exe.

Apart from just buying a damn nvidia card, any suggestions and/or ideas?

Thanks!
/sarcasm

Get it? Got it? Fuck you.

Arenas

  • Join Date: Mar 2006
  • Location:
  • Posts: 3420
Win7 + ATI HD = choppy as hell
« Reply #1 on: November 05, 2011, 03:13:14 AM »
You're pretty SOL
Ati drivers are horrible for tribes
only thing that really helps is going into clientprefs and reducing screensize to 1
"If that\'s how you want to invoke your evidence for god, then god is an ever-receding pocket of scientific ignorance that is getting smaller and smaller as time moves on."

LuiGi

  • Join Date: Oct 2005
  • Location:
  • Posts: 2831
    • Tribes Ascend - T1LuiGi
    • http://www.b3tsolutions.co.uk
Win7 + ATI HD = choppy as hell
« Reply #2 on: November 06, 2011, 04:57:52 PM »
Tis true iv had some pretty good ati cards that should run tribes at 1000fps+ constantly and they feel choppy as hell.

Pick up an old nvidia card cheap from the past few years and it will run it no problem.
Ride it like you stole it!!!!!



 

* Permissions

  • You can't post new topics.
  • You can't post replies.
  • You can't post attachments.
  • You can't modify your posts.